Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura traditionala de iepure

Friptura traditionala de iepure

Pentru friptură:
  • pulpe şi piept de iepure
  • 1 pahar vin alb sau roşu
  • condimente pentru friptură
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
  • apă
Pentru salată:
  • 1 ridiche neagră
  • 1 morcov
  • oţet
  • sare
  • ulei


Mod de preparare:
Pregăteşti friptura aşa:
Speli şi tranşezi pulpele şi pieptul de iepure. Il aşezi în tavă împre­ună cu sare, piper, condimente şi 100 ml ulei. Acoperi cu apă, iar tava o înveleşti cu folie de alu­miniu şi o dai la cuptor.
Când înce­pe să scadă apa, adaugi un pahar cu vin, mai picuri câţiva stropi de ulei şi dai din nou la cuptor până scade complet.
Pregăteşti salata aşa:
Faci salata din ridichea neagră tocată felii subţiri, cu felii de mor­cov, sare, puţin oţet şi puţin ulei.
Dacă doreşti, poţi adăuga fripturii usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Reckama

<>